Αθλητικά Δάπεδα Υψηλών Προδιαγραφών

Λύσεις Gizet για τον Αθλητισμό

γηπεδα

ΣΧΟΛΕΙΑ

γυμναστηρια

UniAcryl

Η λύση UniAcryl αποτελεί σύνθεση εξειδικευμένων ακρυλικών ρητίνων αναμεμιγμένων με στέρεα υλικά που τοποθετούνται σε ασφαλτικό υπόστρωμα προσφέροντας την καλύτερη δυνατή επιφάνεια αγωνιστικών προδιαγραφών.

Παρέχονται πολλές επιλογές χρωμάτων, με εφαρμογή 5-6 στρώσεων. Το σύστημα αυτό, έχει βάση από ελαστικό υλικό cushion από καουτσούκ, το οποίο ρυθμίζει την θεμιτή ταχύτητα του παιχνιδιού.

Το πλέον κατάλληλο σύστημα για αγώνες και προπόνηση, πιστοποιημένο από την Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF Certificate).

UniSound

To σύστημα UniSound αποδίδει ένα απόλυτα λείο και ελαστικό δάπεδο με υψηλές αντικραδασμικές και ηχοαπορροφητικές ιδιότητες, που δεν γδέρνεται, δεν ριγματώνεται και καθαρίζεται εξαιρετικά εύκολα. Κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους ολοκληρώνεται με 5-7 διαδοχικές στρώσεις. 

Με ελαστικότητα στα σημεία (point elastic) είναι άρτιστη λύση τόσο για αθλήματα, όσο και για ιδιωτικά γραφεία, εκθεσειακούς χώρους, βιβλιοθήκες ή/και ιδιωτικά γυμναστήρια. 

Σε πληθώρα χρωμάτων, το σύστημα προμηθεύεται με παραγγελία, αναλόγως των αναγκών.

UniPlay

Το σύστημα UniPlay είναι χυτό δάπεδο ασφαλείας, εξαιρετικά ευέλικτο στο σχεδιασμό, με μεγάλη ποικιλία σε χρωματισμούς και εξαιρετικές αντικραδασμικές ιδιότητες.  

Με εξαιρετική ανθεκτικότητα, μεγάλη διάρκεια ζωής (10-15 χρόνια) και μικρό κόστος συντήρησης, αποτελεί λύση που ικανοποιεί όχι μόνο ποιοτικά αλλά και οικονομικά κριτήρια.

UniLine

Τα συστήματα UniLine προδιαγράφουν τις λύσεις σε ζητήματα χάραξης και διαγράμμισης. Η αδιαμφισβήτητη πρωτοκαθεδρία της Gizet στον χώρο της σήμανσης, χάραξης και διαγράμμισης για την κυπριακή αγορά αποτελεί την καλύτερη εγγύηση ποιότητας και αποτελεσματικότητας. 

Η χάραξη και διαγράμμιση αθλητικών εγκαταστάσεων και γηπέδων γίνεται στις διαστάσεις που καθορίζονται στις σχετικές πρότυπες προδιαγραφές και με ανεξίτηλα χρώματα, συμβατά με το εκάστοτε υπόστρωμα υποδοχής, ακρυλικό, ασφάλτινο ή άλλου τύπου τάπητα.

Ολοκληρωμένες Λύσεις Gizet για τον Αθλητισμό

Δείτε σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες της Gizet, για αθλητικές εγκαταστάσεις

UniAcryl

Ακρυλικός Ελαστικός Αθλητικός Τάπητας

UniPlay

Χυτό Δάπεδο Ασφαλείας

UniLine

Συστήματα Οριοθετικής Διαγράμμισης

UniSound

Δάπεδο Ελαστικό & Hχοαπορροφητικό

Φωτογραφικό Υλικό

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο