Το σπίτι Κήπος στην Πόλη

“Το σπίτι κήπος βάζει ένα μικρό άλλα σημαντικό λιθαράκι στη διατήρηση της βιοποικιλότητας και στη βελτίωση της ποιότητας του αστικού χώρου. Χωρίς να προκαλεί, ούτε να “φωνάζει” αρχιτεκτονικά, άλλα με τις λιτές γραμμές και τους απλούς όγκους που το χαρακτηρίζουν, ενσωματώνεται αρμονικά στον ιστό της γειτονιάς χωρίς να επισκιάζει τον χώρο”. –  Χρίστος Παύλου​

Κρατικά Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2019

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ

Χρίστος Παύλου

Ημ/νια εκτελεσησ

Οκτώβριος 2018

συστημα

UniTech by Gizet

Κουζίνα

Εφαρμογή συστήματος UniTech πάνω από screed ελικοπτερομένο για τέλεια λεία επιφάνεια. Τα απαραίτητα υψομετρικά, λόγω των αλουμινίων οδηγών που οδηγούν στο προσβάσιμο φυτεμένο δώμα, δόθηκαν με την εφαρμογή αυτοεπιπεδούμενου τσιμεντοειδούς. Η εφαρμογή του UniTech έγινε με τρεις στρώσεις, η πρώτη εκ των οποίων περιείχε πλέγμα ενίσχυσης. Ο χρωματισμός του συστήματος είναι το RAL 9010 και το βερνίκι φινιρίσματος έγινε σε high gloss.

Μπάνια και WC

Εφαρμογή συστήματος UniTech πάνω από screed ελικοπτερομένο για τέλεια λεία επιφάνεια στα δάπεδα και πάνω από 3ο χέρι σπάτουλα στους τοίχους. Για τον τοίχο του en-suite στο κυρίως υπνοδωμάτιο, η εφαρμογή έγινε πάνω από τσιμεντομόνωση ενισχυμένη με δίκτυ. Ο χρωματισμός του συστήματος είναι το RAL 9010 και το βερνίκι φινιρίσματος έγινε σε high gloss.

Εξωτερικοί Διάδρομοι

Εφαρμογή συστήματος UniTech πάνω από τσιμεντομόνωση ενισχυμένη με δίκτυ σε τρεις στρώσεις, η πρώτη εκ των οποίων περιείχε πλέγμα ενίσχυσης. Ο χρωματισμός του συστήματος είναι το RAL 7047 και το βερνίκι φινιρίσματος έγινε σε ματ.

Φωτογραφικό Υλικό

*Unseen views by Charis Sοlomou

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο