Παιδικός Σταθμός Felicita

Ένα από τα πιο καταξιωμένα νηπιαγωγεία της Κύπρου, το πρώτο ιδιωτικό οικολογικό νηπιαγωγείο Felicita Kindergarden είναι βραβευμένο για τις υποδομές Ασφαλείας του και αναγνωρισμένο από το Διεθνή Οργανισμό O.V.D.B. και την Ολλανδική Κυβέρνηση.

Με την υποστήριξη της Gizet προχώρησε σε εντυπωσιακή αναβάθμιση του εξωτερικού του χώρου για να καλύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενεί.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

GIZET

Ημ/νια εκτελεσησ

Ιούνιος 2019

συστημα Gizet

UniPlay & UniSound & UniPave

Εξωτερικοί Χώροι

Πλήρης ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση του εξωτερικού παιδότοπου, οι παλιές πλάκες δαπέδου ασφαλείας αντικαταστάθηκαν από το χυτό UniPlay 40, σε διχρωμία. Το πάχος του συστήματος καθορίστηκε από το πολυπαιγνίδι της αυλής. Έγινε εφαρμογή 25χιλ μαύρου SBR και 15χιλ πράσινου/μπλέ EPDM. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι Ευρωπαϊκής προέλευσης με πιστοποίηση REACH.

Χώροι Ξεκούρασης

Στα πλαίσια της διαμόρφωσης του χώρου, προστέθηκε ειδικός κλειστός χώρος για ξεκούραση των παιδιών. Τα κρεβατάκια τους τοποθετήθηκαν πάνω από το UniSound 6mm, σύστημα που βοηθά τόσο στην απαραίτητη καθαριότητα (καθώς είναι μονολιθικό) αλλά και στην απορρόφηση κραδασμών, καθιστώντας τον χώρο ακόμα πιο ήσυχο.

Πισίνα

Περιμετρικά της θερμαινόμενης πισίνας τοποθετήθηκε το UniPave σε διχρωμία ώστε να εξασφαλιστεί η αντιολισθηρότητα αλλά και η ευχάριστη χρήση για τους μικρούς φίλους. Το δάπεδο επιτρέπει χαμηλότερη θερμοκρασία από τα καθιερωμένα συμπαγή δάπεδα.

Φωτογραφικό Υλικό

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο