Λύσεις Δαπέδων για ΚατοικίεςΥψηλή Αισθητική & Αντοχή

Σύστηματα Μονολιθικών Δαπέδων Gizet

κατοικιεσ

χωροι δημοσιασ χρησησ

εξωτερικοί χωροι

πισινεσ

Εσωτερικά Δάπεδα

Με ελάχιστους ή καθόλου αρμούς, τα χυτά, μονολιθικά συστήματα δαπέδων της Gizet προσθέτουν στην αρχιτεκτονική του κτιρίου, επεκτείνοντας τις γραμμές του σχεδίου, συμβάλλοντας στην μοναδικότητα του και στην εντυπωσιακή αισθητική ομοιομορφία.

Με χαμηλό κόστος συντήρησης, μεγάλη διάρκεια ζωής, μηδενική απορροφητικότητα και εύκολο καθαρισμό αποτελούν μια εξαιρετικά συμφέρουσα επένδυση, ενώ είναι κατάλληλα για χρήση με υποδαπέδια θέρμανση και δοκιμασμένα τόσο σε οικίες όσο και σε εμπορικούς χώρους. 

Εξωτερικά Δάπεδα

Ο κήπος και οι ημιυπαίρθιοι χώροι αποτελούν ζωτικό τμήμα της κατοικίας και του τρόπου ζωής μας. Με ηλιοφάνεια δέκα από τους δώδεκα μήνες, ο χρόνος που περνούμε με την οικογένεια μας, τους φίλους μας και τα κατοικίδια μας, είναι τόσος που αξίζει την επένδυση μας. 

Οι λύσεις εξωτερικών μονολιθικών δαπέδων της Gizet μετατρέπουν τους εξωτερικούς χώρους σε τόπους μοντέρνους, ευφάνταστους, χρηστικούς και αξιόπιστους. 

Υψηλές Απαιτήσεις

Η Gizet διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία αλλά και την υλικοτεχνική υποδομή για να ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο υψηλές μηχανικές και σχεδιαστικές απαιτήσεις.

Εξειδικευμένα και δοκιμασμένα συστήματα για χώρους με υψηλή υγρασία όπως δεξαμένες, πισίνες, λίμνες, μπάνια, χαμάμ, spa, saunas,  για μόνιμη άμεση επαφή με το υγρό στοιχείο, με εφαρμογή σε κάθετες και οριζόντιες επαφάνειες και αδιαπέραστα από χημικά. 

Μεγάλη ποικιλία σε υλικά και τεχνικές που υπόσχονται να απογειώσουν την αισθητική αλλά και την ασφάλεια του χώρου και περιμετρικά, με μεγάλη αντοχή στο χρόνο και εύκολη συντήρηση.

Ολοκληρωμένες Λύσεις για Δάπεδα

Συστήματα Gizet για Εσωτερικούς Χώρους

UniTerra

Σύστημα Δαπέδου τύπου Μωσαϊκού

UniTech

Σύστημα Πατητής Τσιμεντοκονίας

UniSound

Δάπεδο Ελαστικό & Hχοαπορροφητικό

UDesign

Σύστημα Ρητίνης Αυτοεπιπεδούμενο

Συστήματα Gizet για Εξωτερικούς Χώρους

UniGreen

Τεχνητό Γρασίδι / Χλοοτάπητας

UniGran

Τσιμεντοειδές Ψηφιδωτό με Πέτρα

UniGrip

Εποξειδική Ρητίνη Δύο Συστατικών

UniPave

Ψηφιδωτό Αλειφατικής Πολυουρεθανικής Ρητίνης

Πρόσφατα Έργα Gizet

Το Σπίτι Κήπος Στη Πόλη

Κρατικά Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2019
ΒΡΑΒΕΙΟ

Πανεπιστήμιο Κύπρου

Βιβλιοθήκη / Κέντρο Πληροφόρησης - "Στέλιος Ιωάννου"
ΟΡΟΣΗΜΟ

Φωτογραφικό Υλικό

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο